projecten

Verbeterforum

Verbeterforum is in het leven geroepen om organisaties in het veiligheidsveld te helpen bij het ontwikkelen van medewerkers. Wij geloven dat de kracht van een organisatie ligt in de kwaliteit en ontwikkeling van haar mensen. Daarom biedt Verbeterforum een breed aanbod van trainingen tegen een redelijke prijs.

Daarnaast ziet Verbeterforum de kracht van professionele trainers. Trainers met liefde voor hun vak en de bevlogenheid om onderwijs naar een steeds hoger plan te tillen. Trainers die hun vakbroeders actief opzoeken en gezamenlijk zoeken naar scherpte en vernieuwing. De trainers houden daarmee gezamenlijk zowel het aanbod aan opleidingen als ook hun eigen ontwikkeling op peil. Verbeterforum ondersteunt ze daarbij.

Verbeterforum heeft hoog gekwalificeerde trainers en adviseurs aan zich verbonden die hun sporen in het veiligheidsveld hebben verdiend. Dankzij hun brede ervaring zijn deze trainers bij uitstek in staat tegemoet te komen aan uw wensen en mee te denken bij de ontwikkelvraagstukken van uw organisatie. Door de verbinding met zoveel professionele trainers kan Verbeterforum flexibel op uw vraag in spelen en desgewenst producten op maat voor u ontwikkelen. Verbeterforum ziet het als een uitdaging om op alle opleidingsvragen een passend antwoord te bieden.

De mensen achter Verbeterforum streven ernaar u en uw organisatie optimaal van dienst te zijn. Dit doen we elk vanuit ons eigen perspectief, maar allemaal met kennis van het veiligheidsveld en van onderwijs.